Wat voer ik mijn hond?

Belmondo hondenvoeding is de manier om je hond gezond, fit en vrolijk te houden. Benieuwd naar onze tips voor een gezonde voeding voor je hond?

De vraag die menig baasje bezighoudt: ‘Wat voer ik mijn hond?’ Of eigenlijk is de echte vraag: ‘Wat voer ik mijn hond om hem gezond, fit en vrolijk te houden?’ Over het algemeen geldt: geef je hond gevarieerde voeding met de juiste voedingsstoffen. Daarom adviseren we een combinatie tussen nat- en droogvoeding van Belmondo. Zo raakt je hond gewend aan de verschillende texturen en krijgt hij altijd alle voedingsstoffen binnen. Daarnaast is een gevarieerde maaltijd voor je hond simpelweg plezierig om te eten. Oftewel, 50% nat- en 50% droogvoeding zorgt voor 100% tevredenheid. Je hoeft de nat- en droogvoeding niet tegelijk te geven. Je kunt je hond bijvoorbeeld ’s ochtends een maaltijd droogvoeding en ’s avonds natvoeding geven.

Dan kom je vrij snel uit bij de vraag: hoeveel voer moet ik mijn hond geven? Daarvoor hebben we een handig overzichtje gemaakt waarin je op basis van de levensfase en het gewicht van je hond kunt vinden hoeveel voeding hij ongeveer nodig heeft.

 

Droogvoeding

Minder vocht, meer energie, erg gebruiksvriendelijk

Droogvoeding is de meest traditionele en gangbare soort hondenvoeding. De brokken zijn handig in gebruik en er is relatief minder voor nodig om te voorzien in dezelfde energiebehoefte dan bij natvoeding. Het is wel belangrijk dat de hond er voldoende bij drinkt, zeker wanneer hij actief is geweest. De droogvoeding van Belmondo is verkrijgbaar in verschillende smaken, waarbij de natuurlijke ingrediënten zorgen voor een maaltijd die 100% compleet is in voedingsstoffen. Welke smaak je ook kiest, honden houden ervan. Kijk hier voor ons complete assortiment droogvoeding.

Natvoeding – blik & aluminium kuipjes

Minder calorieën, meer vocht, erg lekker

Als honden zouden mogen kiezen, zouden ze waarschijnlijk kiezen voor natvoeding. Dat komt omdat natvoeding het meeste smaak heeft en omdat deze hondenvoeding het meest lijkt op wat honden in het wild ook zouden eten. In natvoeding zitten minder calorieën per gram en meer vocht, waardoor het nuttig kan zijn wanneer je je hond op een gezond gewicht wil houden en is het goed voor je hond als hij normaal niet genoeg vocht binnen krijgt. De natvoeding van Belmondo is verkrijgbaar in verschillende varianten en iedere smaak is 100% compleet in natuurlijke voedingsstoffen. Welke varianten je ook kiest, de kans is groot dat het al snel de favoriete maaltijd van je hond. Hier vind je ons complete assortiment natvoeding.

DE WERELD VOOR JE HOND IN EEN ZAKJE

Rijk aan natuurlijke ingrediënten en voedingstoffen voor een gezond en vitaal leven.
Naar assortiment

Meer artikelen in

voeding