Verzorging

De beste verzorging voor je hond

JE HOND VERZORGEN: HIER LEES JE ER ALLES OVER

De gezondheid van je trouwe maatje

Lees hier alles over de gezondheid van je hond! Hoe weet ik of mijn hond ziek is? Hoe speel ik met mijn hond? Heeft mijn hond overgewicht? Of misschien wel vlooien?

Artikelen over verzorging

Angst voor de dierenarts
— verzorging

Een bezoekje aan de dierenarts kan nogal wat stress en angst meebrengen voor je hond. Hier lees je hoe je angst voor de dierenarts voorkomt.

lees verder
Welke vaccinaties heeft mijn hond nodig?
— verzorging

Vaccinaties zijn erg belangrijk voor je hond. Vooral voor je puppy is het belangrijk dat hij op tijd de juiste vaccinaties krijgt. Lees er hier meer over.

lees verder
Mijn hond heeft vlooien
— verzorging

Vlooien zijn erg vervelend voor je hond en het voorkomen dat je hond ze krijgt is erg moeilijk. Dus de vraag is: hoe kom je er zo snel mogelijk weer vanaf?

lees verder
Mijn hond heeft diarree
— verzorging

Diarree is erg vervelend voor je hond om te hebben en kan verschillende oorzaken hebben. Maar hoe help je je hond er weer vanaf te komen?

lees verder
Heeft mijn hond wormen?
— verzorging

Het is moeilijk om in de gaten te houden waar je hond zijn neus allemaal insteekt. Wormen kunnen een gevolg zijn van dat rondneuzen.

lees verder
Mijn hond heeft een teek
— verzorging

Honden spelen maar al te graag in de natuur. Dat brengt risico’s met zich mee, zoals tekenbeten. Check je hond daarom goed op teken.

lees verder
Hoe speel ik met mijn hond of puppy?
— verzorging

Er zijn veel manieren mogelijk om met je hond te spelen. Hier noemen we een aantal voorbeelden en waar je op moet letten tijdens het spelen.

lees verder
Hoe lees ik de lichaamstaal van mijn hond?
— verzorging

Je hond kan helaas niet praten, dus is het belangrijk om non-verbale signalen op te merken. Hoe lees je de lichaamstaal van je hond?

lees verder
Goede voeding voor een hogere weerstand
— verzorging — voeding

De weerstand van je hond is erg belangrijk voor een gezond en vitaal leven. Goede voeding draagt bij aan een hogere weerstand.

lees verder
Hoe voorkom ik overgewicht bij mijn hond?
— verzorging

Honden kunnen, net als mensen, last hebben van stress. Een nieuwe situatie, vreemde honden of mensen kunnen een reden zijn. Hoe verminder je het?

lees verder
Hoe weet ik of mijn hond ziek is?
— verzorging

Een hond kan je helaas niet even vertellen dat hij zich niet lekker voelt, daarom is het goed om regelmatig te checken of hij niet ziek is. Dat doe je met deze checklist.

lees verder

DE WERELD VOOR JE HOND IN EEN ZAKJE

Voeding die rijk is aan natuurlijke ingrediënten en voedingstoffen voor een gezond en vitaal leven.
Naar assortiment