Het voeren van je hond of pup

Het voeren van je hond of pup is een van de belangrijkste aspecten voor een gezonde hond. De juiste samenstelling van voedingsstoffen is daarbij essentieel.

De juiste voeding voor je hond heeft een uitgebalanceerde samenstelling aan voedingsstoffen. De juiste samenstelling van eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen dragen bij aan een lang en gezond leven van je hond. Daar komt nog eens bij dat die voedingswaarden voor een volwassen hond of een pup ook nog eens sterk verschillen.

Het is mogelijk om voor jouw hond – net als voor jouw eigen avondeten – aan de slag te gaan met verse groente en vlees, om zo de juiste voedzame maaltijd te bereiden. Maar dat is erg tijdrovend en bovendien onnodig, aangezien wij dat al voor je hebben gedaan. Onderzoek heeft uitgewezen wat een hond nodig heeft aan voeding om gezond te kunnen leven en (niet geheel toevallig) zijn onze recepturen daar perfect op aangepast. . Onderzoek heeft uitgewezen wat een hond nodig heeft om gezond te leven en (niet geheel toevallig) zijn onze recepturen daar perfect op aangepast. Zo krijgt je hond met de hondenvoeding van Belmondo in een handomdraai een complete maaltijd voorgeschoteld. Of je nu kiest voor nat- of droogvoeding van Belmondo, het bevat altijd 100% van de benodigde voedingsstoffen. En bovendien vinden honden het nog heerlijk ook!

Benieuwd naar de hoeveelheid voeding die je jouw hond of pup moet geven? Hier vind je een overzicht van voedingsrichtlijnen.

 

100% COMPLEET AAN VOEDINGSSTOFFEN

Rijk aan natuurlijke ingrediënten en voedingstoffen voor een gezond en vitaal leven.
Naar assortiment

Meer artikelen in

puppy voeding